Din digitala resa börjar nu

Vi vet hur viktig ditt digitala intryck är. Spajder erbjuder ett brett spann av produkter och tjänster inom digital närvaro och marknadsföring.

Ett samarbete med Spajder inleds alltid med en kostnadsfri konsultation för att lära känna er lite bättre innan vi uttalar oss om vad ni behöver.

Läs mer om våra produkter nedan, eller kontakta oss direkt för en kostnadsfri konsultation.

Boka kostnadsfri konsultation

Exempelbild

SEA

Annonsera digitalt på samtliga sökmotorer

Kraften i digital annonsering är oändlig men det kräver en noggrann utarbetad projektplan och löpande optimering för att träffa rätt.
Läs mer

Tjänst

SEO

Klättra kostnadsfritt på Google

Search Engine Optimization, också känt som ”Sökmotoroptimering”, går ut på att få en webbplats att synas högt upp i Googles sökresultat.
Läs mer

Exempelbild

Organiskt

Håll er uppdaterade.

Det organiska flödet är de inlägg som företag eller privatpersoner publicerar. Budskapen varierar men målet är ofta det samma: att hålla kontakten med sina nära och kära.
Läs mer

Tjänst

Annonsering

Nå rätt människor vid rätt tillfälle.

Genom att användare på de olika sociala plattformarna berättar vad man gillar, var man äter lunch, vem man är gift med, var man studerade osv, når vi enkelt rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.
Läs mer

Exempelbild

Nyproduktion

Vi bygger ditt nya digitala visitkort

Alla verksamheter är unika. Spajder arbetar alltid efter en tydlig webbstrategi, framtagen tillsammans med kunderna. Vi levererar en plattform med rätt tonalitet, budskap och UX-design.
Läs mer

Tjänst

Supportavtal

bUpdated = true;

För att en hemsida ska fungera över tid krävs detta underhållande arbete. Uppdateringar av tekniska funktioner, designförändringar och underhållande säkerhetsarbete.
Läs mer