SEO - sökmotoroptimering

SEO – sökmotoroptimering

Search Engine Optimization, också känt som ”Sökmotoroptimering”, går ut på att få en webbplats att synas högt upp i Googles sökresultat. Vi på Spajder arbetar inledningsvis med att lokalisera eventuella brister och förbättringspotential på hemsidan, därefter görs löpande optimeringar med slutmålet att klättra högre upp på utvalda sökord.
Genom bra placeringar i de organiska sökresultaten kan man driva stora mängder värdefull trafik. Ni riktar er direkt mot kunder som tydligt signalerar vad de är ute efter och kan därför anpassa er synlighet mot den kundgruppen ni vill nå. Vi erbjuder praktiskt ändringsarbete åt våra kunder i samtliga CMS och i skräddarsydda lösningar utan CMS.

Onpage /Sökordsanalys

Ett samarbete med Spajder innebär att vi alltid tar fram en analys för hela hemsidan både texter och tekniskt innehåll, en genomarbetad checklista som presenteras för våra kunder som vi sedermera använder som arbetsunderlag för det löpande arbetet. Vi granskar även sökvolymen de utvalda sökorden man som kund önskar arbeta och kommer därefter med förslag på alternativa sökord som kan vara relevanta.

Offpage

Offpage SEO handlar om att öka en webbplats länkpopularitet, pagerank. I vårt arbete med länkar hjälper vi er utforma en strategi för att få fler att länka till er webbplats.

Genom bra placeringar i de organiska sökresultaten kan man driva stora mängder värdefull trafik.